4th Axis tool zero be changed

Feel free to talk about anything and everything in this board.
Post Reply
Mpelsue
Old Timer
Posts: 2
Joined: Wed Mar 02, 2016 6:07 pm

4th Axis tool zero be changed

Post by Mpelsue »

Gearotic version 3.07. Can the 4th axis tool zero be changed from top center "Z+" to Y+ or Y-? New to CNC. Using a Taig Mill converted to CNC with MACH4 controller software. "A" axis configured and is set for X++.

Thank you
Mark
Mpelsue
Old Timer
Posts: 2
Joined: Wed Mar 02, 2016 6:07 pm

Re: 4th Axis tool zero be changed

Post by Mpelsue »

Resolved tool zero issue. Helps if you select correct tool type (Slit Saw) in tool crib.
User avatar
ArtF
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4559
Joined: Sun Sep 05, 2010 6:14 am
Contact:

Re: 4th Axis tool zero be changed

Post by ArtF »

Hi Mark:

Glad you found it. Sorry for the delayed response, system didn't alert me till today of your message. Ill have to give it a kick..

Art
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest